فهرست_طولانی_فرصتهای_مادی_ کشور
نیازهای انسان مراتبی دارد از جمله نیازهای روزمره زندگی انسان، نیاز به غذا و آب سالم و… سرپناهی که درگزند سرما و گرما و درندگان مصون بماند.
انسان موجودی کمال جواست، و برآورده شدن پاره ای از نیازهایش، احساس بی نیازی به آن دست می دهد و نیازهای تازه ای شکل می گیرد و در اینجا کمال جویی به نوعی سیری ناپذیرتر تبدیل می شود؛ مثل انسان تشنه ای که با آب دریا تشنگی خود را برطرف کند که در این صورت تشنه تر می شود.
پس انسان اگر در رفع نیازهای طبیعی خود مراتب نیازها را به خوبی طی نکند، در یک مرتبه متوقف می شود و به نیازهای کاذب برای خود اقدام می کند.
خداوند منابع امکانات و ثروتهای طبیعی و انسانی را به امانت در اختیار انسانها قرار داده تا با رفع نیازهای خود و دیگران استفاده کند.
پس منابع و امکانات دردسترس انسان محدود است، درست است که برخی منابع طبیعی و انسانی در کشور بسیار است اما در جهتی برخی ظرفیتهای کشور دست نخورده است.
زمین های کشاورزی و ذخایر معدنی و منابع طببعی و سرمایه و نیروی کار در اختیار جامعه قرار دارند هر چغدر هم که زیاد باشند بازهم محدود هست.
حتی ممکن است که زمینهای کشاورزی زیادی در اختیار جامعه باشدولی زمینهای مرغوب و زمینهای که نزدیک محل زندگی باشند محدود است.
چه بسا در همین زمینها می شود برای رفع نیاز پوشاک، پنبه کاشت و از کشت هایی که نیاز جامعه را برطرف کرد و تولیدات داخلی را افزایش داد.
ذخایر معدنی هم بسیارند ولی به دلیل ناشناخته بودن بسیاری از این ذخایر محدود است.
باید برای حل این مسئله تولیدات داخلی را افزایش و ایجاد فرصتهای شغلی زیاد برای جوانان و برطرف کردن مشکلات بیکاری رابرطرف کرد و توسعه کار آفرینی را با توجه به مهارتهای لازم رافزایش داد.
آخرین نظرات